Language

Local subsites


Content

Content

Forretningsbetingelser

Faste ruter
DLH kører i faste ruter på faste dage. Det betyder, at vi kan servicere vores kunder med en let og overskuelig logistikløsning. Vi kommer i dit område 2 gange om ugen. Klik på zonekortet til højre, for at se hvornår vi kommer hos dig.

Ekspeditionstider
Ordre skal være os i hænde, seneste kl. 14 – to dage før planlagte rutelevering.

Pladematerialer, inkl. anbrud Førstkommende leveringsdag på ruten
Terrassebrædder og øvrige hårdttræsprodukter i hele pakker Førstkommende leveringsdag på ruten
Terrassebrædder i anbrud 3 arbejdsdage

Fragttillæg 
Fragtgrænsen er 8.000 DKK ekskl. moms. Ordrestørrelser derunder, tillægges et fragttillæg på kr. 750,-. 

Forsendelse eller afhentning med vogn
Skal vi sende pladerne, eller afhentes de med lastvogn el. lign. bliver pladerne som standardlagt på strøer med top- og bundplade samt bånd. Det beskytter mod transportskader. Til dækning af de faktiske emballageomkostninger, pålægges ordren 50 kroner pr. bundt.

Hvis du eller din håndværker afhenter selv
Henter du eller din håndværker selv pladerne f.eks. med en varevogn, vil pladerne stå klar, når du kommer - klar til læsning. Ingen emballage. Husk mulighed for Express Afhentning - 1 time!

Forsendelse direkte til din kunde
Skal pladerne direkte videre til din kunde, kan vi nu tilbyde at afslutte pakningenmed at foliere med krympefolie. Så er de også beskyttet mod vejrlig. For denne ekstra beskyttelse, pålægges ordren 100 kroner pr. bundt.

Salgs- og leveringsbetingelser
Alle leverancer er til kundens adresse ved vognkant. Aflæsning med kran/truck kan arrangeres efter nærmere aftale med vores salgsafdeling. Til øer uden fast broforbindelse er leveringen til afskibningshavn. Hele læs leveret direkte fra vores lager, er muligt som dag til dag leverance. 

Vi gør opmærksom på at DLH Danmark A/S er en grossistvirksomhed, og derfor har vi ikke samhandel med private kunder.

Alle ordrer leveres i henhold til Trækon 2017, som er udarbejdet af Dansk Træforening. Trækon 2017 er gældende både for salget af træbaserede plader og hårdttræ. 

Forretningsbetingelserne kan læses og udskrives her.

Terms and conditions - English version 

Forbehold
Mellemsalg. Varen sælges i henhold til Trækon 2017.
Det solgte forbliver sælgeres ejendom, indtil hele købesummen inkl. evt. rentetilskrivning er betalt.

Sponsorater
DLH modtager ofte henvendelser om vi vil sponsorere plader fra vores sortiment, til forskellige skoler og andre organisationer. På grund af antallet af disse henvendelser har vi desværre ikke mulighed at sige ja til samtlige henvendelser, og derfor er vores generelle politik at DLH ikke giver sponsorater.