Language

Local subsites


Content

Content

DLH Nordic fokuserer på kernekompetencerne og strømliner produktporteføljen

  • 10-11-2014

DLH Nordic har gennem mange år opbygget en stærk markedsposition og væsentlige kompetencer inden for salg og distribution af pladematerialer til byggeri og industri. Virksomheden er således blandt de ledende leverandører af pladematerialer til industriel forarbejdning og byggeri i Norden.

For at styrke fokus på kernekompetencerne i virksomheden og udvikle denne del af forretningen yderligere, har vi valgt at skille vores salg og distribution af hårdttræ til industrien (savet hårdttræ eksklusive terrassebrædder i træ og komposit) ud. Salg af hårdttræ i DLH Nordic udgør ca. 5% af den samlede omsætning. A/S Global Timber, der er specialist i hårdttræ, overtager således vores medarbejdere, varelager samt alle kunde- og leverandørforpligtelser relateret til hårdttræ fra den 10. november 2014. Terrassebrædder i hårdttræ og komposit vil fortsat være en del af DLHs faste sortiment.

I dagens marked er det nødvendigt at fokusere på kernekompetencerne for at sikre en fortsat udvikling og konkurrencedygtighed. Vi er stærke på pladematerialer til industrien og byggeriet samt løsninger til bl.a. terrasser og ”home improvement”. Med udskillelsen af vores hårdttræ til industrien kan vi fokusere 100% på vores kerneforretning.

Hele DLH teamet er samlet om og rettet mod at levere varen til vores kunder inden for vores kerneområde, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.
Spørgsmål kan rettes til Michael Bühlmann, DLH Nordic på tel. 4041 6957.

Med venlig hilsen

Michael Bühlmann

Direktør / Executive Vice President, DLH Nordic